Hautausjärjestelyni – Hautauspalvelu Luoma-aho Oy Rovaniemellä ja Kemijärvellä

Yhteydenotto

Hautauksen merkitys vaihtelee ihmisten keskuudessa. Hautajaiset antavat viimeisen huomattavan tilaisuuden osoittaa edesmenneelle omaiselle rakkautta ja huolenpitoa. Kuva muistotilaisuudesta säilyy läheisten mielessä lopun elämää. Hautauspalvelu Luoma-aho Oy järjestää hautauksia Rovaniemellä ja Kemijärvellä toiveiden mukaisesti monella eri tavalla. Mikään hautausjärjestely ei ole parempi tai huonompi kuin joku toinen, ja useimmat tavat ovat sekä sallittuja että mahdollisia järjestää. Kerro meille toiveestasi.

Hautausjärjestelyni – ohjeita läheisillesi

Täyttämällä tiedot Hautausjärjestelyni-vihkoon, vastaat itse kysymyksiin, jotka ovat ajankohtaisia silloin, kun et enää voi vastata puolestasi. Hautausjärjestelyni-vihkon saat liikkeestämme veloituksetta. Jättämällä omat vastauksesi hautajaisjärjestelykysymyksiin säästät läheisiäsi vaikeilta päätöksiltä ja niiden aiheuttamilta ristiriidoilta. Voi kuitenkin olla hyvä neuvotella omien hautajaisten suunnittelua koskevista kysymyksistä ja vastauksista läheisten kanssa.

Esimerkki toiveesta

Eläkeläinen Maj Aldén, 69: farkut, luonnonkukkia ja Rob Stewart

”Kun kuolen, haluan mäntyarkun ja sen päälle luonnonkukkia. Minut on puettava farkkuihin ja paitapuseroon – olen aina ollut farkkutyttöjä. Jalkoihini tahdon sandaalit tai nilkkurit. Eikä mitään virsiä, vaan mieluummin vaikkapa Rod Stewartin musiikkia. Minut tulee tuhkata. Uurna on puinen ja se lasketaan perheeni sukuhautaan Helsingin Malmilla. Hautakivessä on jo nimenikin valmiina. Vain kuolinpäiväni enää puuttuu. Olen miettinyt kaiken valmiiksi. Päätin tehdä hautajaistestamentin sen jälkeen, kun mieheni Tapsa kolme vuotta sitten kuoli syöpään. Olen sukuni viimeinen: äitini ja isäni ovat kuolleet eikä minulla ole lapsia. Tapsan lapset hänen edellisestä liitostaan perivät minut. He saavat myös järjestää hautajaiseni, ja halusin helpottaa heidän taakkaansa.”

Tutustu tästä koko artikkeliin

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä meihin, kun haluat kirjata ylös omat toiveesi. Voit myös esittää meille kysymyksiä, ja vastaamme niihin kaikkiin mielellämme.

Tavoitat meidät täältä