Kukkalaitteet

Hautauspalvelu Luoma-aho Oy

Yhteydenotto

Rovaniemellä ja Kemijärvellä toimiva Hautauspalvelu Luoma-aho toimittaa kauniit kukkalaitteet valitsemistasi kukista. Tutustu erilaisiin valmiisiin vaihtoehtoihimme ja valitse niistä mieluisin tai kerro meille, minkälaiset asetelmat haluaisit. Tyylikkäillä kukkalaitteilla viimeistellään arvokas tilaisuus.  Yhteistyössä: Kukkakauppa Helmi ja Kukkakauppa Ukonhattu

Surusidonta

Yhteistyössä kukkakauppa Helmen ja kukkakauppa Ukonhatun kanssa toteutamme kukkalaitetilauksenne yksilöllisenä käsityönä. Ammattilaisemme pitävät huolen kukkalaitteiden asianmukaisesta käsittelystä myös kuljetusten aikana, jotta laadukas lopputulos voidaan varmistaa. 

Pyrimme palvelemaan jokaista asiakasta yksilöllisesti, jotta voisimme suunnitella mahdollisimman persoonalliset kukkalaitteet. Suunnittelemme asetelmat siten, että ne ovat sopusoinnussa juhlan muiden yksityiskohtien kanssa. Halutessasi voit siis myös jättää sidonnan ja ideoinnin kokonaan meidän vastuullemme ja luottaa ammattitaitoomme. Kukkalaitteet alk. 80 € ja kimput alk. 50 €. Lopullinen hinta määräytyy käytettävistä kukista ja niiden määrästä.