Hautausjärjestelyt

Hautauspalvelu Luoma-aho Oy

Yhteydenotto

Hautauspalvelu Luoma-aho Oy tarjoaa kattavat hautausjärjestelyt Rovaniemellä ja Kemijärvellä. Olemme koonneet kaikki palvelut ja tuotteet tälle sivulle, jotta voisit kätevästi käyttää tätä sivua hautausjärjestelyiden muistilistana. Tutustu kuitenkin tarkemmin jokaiseen osa-alueeseen omalla sivullaan. Voit aina ottaa meihin yhteyttä, mikäli sinulla on jotain kysyttävää.

Kuolemantapauksen jälkeen

Vain harvat tapahtumat muuttavat elämämme niin täysin kuin läheisen ihmisen kuolema. Kyse ei ole vain surusta ja kaipauksesta, vaan myös levottomuudesta ja tulevaisuuden pelosta. 


Kuolemantapauksen jälkeen olisi kuitenkin hoidettava useita asioita. Surun kohdatessa voivat hautaukseen ja muistotilaisuuden järjestämiseen liittyvät käytännön järjestelyt ja kysymykset tuntua vaikeilta, joten mahdollisuus saada neuvotella niistä muiden omaisten kanssa helpottaa tilannetta. Mikäli vainaja on jollain lailla ilmaissut toivomuksensa, on se tueksi ja avuksi; vainajan toivomuksia tulisi yrittää noudattaa niin pitkälle kuin mahdollista. 


Halutessasi hoidamme yhdessä kanssasi tai puolestasi hautaukseen ja muistotilaisuuden järjestämiseen liittyvät käytännön järjestelyt yksilölliset toiveet huomioon ottaen.

Muistilista